VVTh-virtueel: Koert van Bekkum over de staat van de oudtestamentische wetenschap

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
13 okt. 2020 20:00 - 20:45
Locatie
Zoom: de link wordt een paar dagen van tevoren verstuurd naar wie zich heeft aangemeld.

VVTh-virtueel: Koert van Bekkum over de staat van de oudtestamentische wetenschap

De VVTh gaat virtueel. Naast alle offers en gebreken van de coronatijd mogen we wel zeggen dat we minstens ook één ontdekking hebben gedaan: het gemak en de laagdrempeligheid van kort online samenkomen. Vóór de zomervakantie organiseerde de Vereniging voor Theologie al virtuele bijeenkomsten van een uur, waarin je kort bijgepraat kon worden over de stand van zaken in de vakgebieden van het Nieuwe Testament, de theologische ethiek, en de comparatieve theologie. We willen er na de zomer nog een tijdje mee doorgaan, steeds op de tweede dinsdag van de maand. Zo geven we op dinsdag 13 oktober a.s. om 20 uur het platform aan

prof. dr. Koert van Bekkum (ETF en TU Kampen)

Hij zal je in kort bestek bijpraten over recente ontwikkelingen in zijn vakgebied:

de staat van de oudtestamentische wetenschap

Er is sinds je bent afgestudeerd, vast alweer een heleboel gebeurd! Voor iedereen die bij wil blijven in de theologie. Na zijn inleiding kun je met hem in gesprek.

Meld je aan via www.vvth.org en je ontvangt kort van tevoren de zoom-link om deel te kunnen nemen aan deze avond. Om ong. 20.45 sluiten we alweer af, dus voor de lengte van de bijeenkomst hoef je het niet te laten.

Welkom!