VVTh-virtueel: Stephan van Erp over de staat van de fundamentele theologie

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
9 feb. 2021 20:00 - 20:45
Locatie
Zoom: de link wordt een paar dagen van tevoren verstuurd naar wie zich heeft aangemeld.

VVTh-virtueel: Stephan van Erp over de staat van de fundamentele theologie

De VVTh is ook virtueel present. Naast alle offers en gebreken van de coronatijd mogen we wel zeggen dat we minstens ook één ontdekking hebben gedaan: het gemak en de laagdrempeligheid van kort online samenkomen. Vóór de zomervakantie organiseerde de Vereniging voor Theologie al virtuele bijeenkomsten van een uur, waarin je kort bijgepraat kon worden over de stand van zaken in de vakgebieden van het Nieuwe Testament, de theologische ethiek, en de comparatieve theologie. We willen er na de zomer nog een tijdje mee doorgaan, steeds op de tweede dinsdag van de maand. Zo geven we op dinsdag 9 februari a.s. om 20 uur het platform aan

prof.dr. Stephan van Erp (KU Leuven en Radboud Universiteit Nijmegen)

Hij zal je in kort bestek bijpraten over recente ontwikkelingen in zijn vakgebied:

de staat van de fundamentele theologie

'Fundamentele theologie', het is een term die in de katholieke wereld heel gebruikelijk is, maar onder protestanten veel minder leeft. Waar gaat dat over? Wat zijn de trends in dit vakgebied? Maak kennis met deze traditie! Na de inleiding kun je met de inleider in gesprek.

Meld je aan via www.vvth.org en je ontvangt kort van tevoren de zoom-link om deel te kunnen nemen aan deze avond. Om ong. 20.45 sluiten we alweer af, dus voor de lengte van de bijeenkomst hoef je het niet te laten.

Welkom!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien