VVTh Webinar met Ad de Bruijne, hoogleraar ethiek en spiritualiteit

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
4 apr. 2023 20:30 - 21:15
Locatie
Online

VVTh Webinar met Ad de Bruijne, hoogleraar ethiek en spiritualiteit

Geen zin in lange verhalen, maar je wilt wel in drie kwartier weer even bijgepraat worden over de staat van de theologie? Volg dan de online bijeenkomsten van de VVTH, iedere eerste dinsdag van de maand.

 

Komende april zal Ad de Bruijne ons bijpraten over "De noodzaak van een nieuw theologisch-ethisch voorstel rond homoseksualiteit en seksuele identiteit." Dit thema staat tegen de achtergrond van zijn recente boek Verbonden voor het leven. Daarin zoekt hij naar een nieuwe theologisch-ethische benadering die het al te gepolariseerde kerkelijke gesprek over homoseksualiteit weer vlot kan trekken. De Bruijne is hoogleraar ethiek en spiritualiteit aan de Theologische Universiteit Kampen|Utrecht. Het onderwerp raakt mensen op allerlei manieren heel direct in hun zijn en de manier waarop ze in de wereld staan. De VVTh wil een podium bieden om hierover een zorgvuldig gesprek te voeren.

 

Deze sessie zal plaatsvinden op 4 april van 20.30-21:15, en is gratis toegankelijk voor iedereen. Meld jehier aan en je krijgt op de dag van de sessie de link naar de Zoom-meeting toegestuurd

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien