VVTh webinar met Stefan Paas over zijn boek 'Vrede op Aarde'

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
5 mrt. 2024 20:30 - 21:15
Locatie
Online

VVTh webinar met Stefan Paas over zijn boek 'Vrede op Aarde'

Geen zin in lange verhalen, maar je wilt wel in drie kwartier weer even bijgepraat worden over de staat van de theologie? Volg dan de online bijeenkomsten van de VVTh, iedere eerste dinsdag van de maand.

Op 5 maart neemt Stefan Paas je mee in de hoofdgedachten van zijn boek Vrede op aarde. Heil en redding in deze tijd. Hij laat daarin zien hoe de manier waarop we ‘heil’ ontdekken en verwoorden sterk verweven is met context en tijd. Wat betekent dat voor de christelijke boodschap van heil en redding voor de samenleving van nu? Hoe kan het verhaal van Gods plan met de schepping in deze tijd zo verteld worden dat het mensen raakt?

Of je het boek nu al gelezen hebt of dat je er misschien alleen nog maar over gelezen of gehoord hebt, deze avond is een uitgelezen kans om de auteur zelf te beluisteren en te bevragen.

De sessie vindt plaats op 5 maart van 20.30-21.15 en is gratis toegankelijk voor iedereen. Meld je aan via de aanmeldknop en je krijgt op de dag van de sessie de link naar de Zoom-meeting toegestuurd.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien